Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mellékszereplők

Ő Raynor király,Mo édesapja és Centopeia királya.Sokszor king-raynor.pngpróbálja megjósolni,hogy mi lessz Panthea következő gonosz terve.Ő gyűjti a trombitus darabokat,és ha Mia és barátai meglelik a következőt neki kell elvinni.Nagyon bölcs,és szerény.Mayla királynő a felesége.

(Nevet ejsd: Réjnor)

 

 

 

Ő Mayla királynő,Raynon király felesége és Centopeia queen-mayla.pngkirálynője,meg Mo hercegnek az édesanyja.Nagyon rendes és szeretetteljes,jól tud harcolni,királynő létére.

(Nevet ejds: Májlá)

 

 

 

 

 

 

Kékség:

Kékség egy sárkánykölyök,de nem akár milyen,mert Onchao akekseg.png barátja.(De a sárkányok és az unikornisok álltalában ellenségek,de ez most más.)A nevét a kék színű fejéről kapta.Nagyon sokat segített Miának és a többieknek az utolsó részben.Kiskorában segített megszerezni még a trombitus darabot is.

 

 

Ziggo:

Ziggo Panthea macskája.Nem szereti Gargonát és sokszor fúj rá.Miát azomban kedveli.Panthea csak neki mutatja meg az arcát de ő is rémesen reagál rá.Pantheát szereti nagyon.

(Nevet ejsd: Zigó)

 

 

Pholiteus:

Pholiteus egy félig ember és félig kígyó.Jól ért az aranyvadászathoz és a szereléshez vagy a fényezéshez.Kizárólag csak magával szokott törődni és megbízhatatlan.sokszor akarta Onchaot megvenni Miától de a válasz természetesen NEM.

(Nevet ejsd: Politeusz)

 

 

A pán király:

A pánok királya nagyon öreg,és sokkal félősebb mint az alatvalói.Az évad utolsó részében sok galibát és rendetlenséget okoztak a tündérek palotájában.