Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyszínek

 

 

Tündér palota:

A tündér palotában él Centopeia királya és királynője is és ittnn33.jpg lakik Mo herceg is.Phuddle is itt él,és segít az uralkodóknak,és a trombitus darabokat is ide gyűjtik.

 

 

 

 

 

 

Panthea palotája:

Panthea palotája az általa elpusztított Centopeia részén található meg,ami kopár és kietlen.A palota egyik zugában tartja rabságban az unikornisokat is.Itt veszi körül a zöld füst a palotát,amit a tündérek utálnak.Itt még az unikornis por sem segít.

 

 

Víz unikornis szent barlangja:

A víz unikornisnak a barlangja érintkezik azzal a helyel,amit Panthea elpusztított.Itt született meg Onchao is.

 

 

Alsóvölgyeföld:

Itt lakik a föld unikornis.Otthona egy barlang a föld alatt,ami nagyon nagyon varázslatos,és felülmúlja a képzeletet.

 

 

Kiszáradt erdő:

Ez a helyet is Panthea pusztította el.Ide járnak a monculusok tüzelőt gyűjteni,Panthea homokórája alá.Nagyon félelmetes,mert a fáknak hallani az ordításukat is.Ezért sokan azt hiszik hogy ezt a helyet kísértet járta.

 

 

Sárkány-barlang:

Itt él Onchao sárkány barátja,Kékség,aki más mint a többi sárkány.Segített nekik megtalálni ezen a helyen a trumbitus egy darabját és kivezetni őket.Ez igatából egy fészek,ahol rengeteg a sárkány.

 

 

Tűz unikornis vulkánja:

Itt lakik a tűz unikornis és itt szokták évente tartani az ifjabb tuz-unikornis-vulkanjaban.pngunikornisok avatását,hogy bekerüljenek a ménesbe.Ez a hely egy picit félelmetes,mert tüzes kövek repkednek fel-le.,És az avatás közben füst tör ki a kráterből.

 

 

 

Szeles szirt:

Ez a hely Centopeiában a leges-legszelesebb vidék,és a sárkányok is itt gyülekeznek.Eléggé hideg hely és sokszor vág a szél is.

 

 

Igazság barlangja:

Az igazság barlangja egy kicsi barlang.Itt él Phuddle elveszettnek hitt unokatestvére,akit nem szeret senki.Ha valaki itt hazudni próbál az igatság akkor is felszínre kerül,de az igazság világít is.

 

 

Függőkert:

A függőkertben van a legszebb,legtöbb és legillatosabb virágok.A trombitus egy darabja is itt volt szétszórva.Onchaonak túl erős volt ez a szag,hogy ráleljen.

 

 

Szikrázó pollenföld:

Itt nagyon sok a virágpollen és nagyony sűrű és egy kicsit ködszerű.Az althalor-híd vezet rajta keresztül.Aki ide jön annak a pollen miatt könnyezik a szeme.

 

 

Virágzó-cserjés:

Ezt a hejet is szintén Panthea pusztította el.,És itt sem segít az átlagos unikornis por,ahogy más olyan helyeken sem,amit elrusztított.

 

 

Kristály-tó:

Yuko négy éves koránad ide járt játszani,és itt épített homokvárat.Ez a tó kristájokkal van körülvéne és aki a tó vizéhez ér,akár egy ujjal az üveggé változik.

 

 

Legelők,Dzsungelek:

Centopeia nagy része legelőkből áll, ahol az unikornisok és másdzsungel.png állatok keresnek táplálékot és élik az életüket.Sok szép bokor, virág és fa található.

 

 legelo.png

 

 

 

 

 

 

 

Politheus palotája:

politheus-palotaja.pngAkimár látta a sorozat első évadjának azon három részét,melyben Politheus is szerepel,az tudja, hogy giccses a külleme és kígyó (félig).Nos,a kastélyáról is ugyan ez mondható el.Eléggé giccses.

 

 

 

 

 

 

Vízesés:

 

vizeses.pngEz Centopeiában a legszebb és leglátványosabb vízesés.Egy völgyben a magas hegyekből zúdul lefelé a víz egy kis tóba érkezve.Nagyon szép,és olyan mint egy függöny, a monculusok nem merészkednek a közelébe.