Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A négy elem unikornisok

Centopeiában van négy unikornis,akiknek nagyon nagy a hatalmuk és Centopeia védelmezője.Ők a négy elem.Föld,tűz,víz és szél unikornis.Évszázadok óta nem látta őket egy tündér sem.

 

 

Víz unikornis:

 

A víz unikornis Centopeia valamennyi vizének wu.jpgvédelmezője.Hatalma nagyon nagy.Itt szoktak álltalában az unikornis csikók megszületni,ahogyan a kis Onchao is itt született.Egy tündérre sem hallgat,csak Miára.Nagyon hasonlít egy tengeri csikóra a teste,de a feje az unikornis.

Különlegessége: félig úgy néz ki, mint egy csikóhal

 

 

 

Föld unikornis:

 

A föld unikornisnak is nagy hatalma van.Ő a föld és a talaj fold-unikornis.pngvédője és mindeb olyan állatnak,ami a talajon él és mozog.Akár egy paradobbantással is képes egy hegyet is porrá zúni,vagy kiemelni stb.Ő alsóvölgyeföldben és egy barlangban a föld alatt.Őt is Mia és Onchao győzte meg hogy segítsen nekik.

Különlegessége: A hosszú virággal díszített sörény meg farok,és a botból lévő szarva,amin levelek hajtanak

 

 

 

Tűz unikornis:

 

Neki is akkora a hatalma,mint a társaié.Egy vulkánban él.Nállafire-unicorn-3425.png tartják az ifjú unikornisok avatását,ahol ő dönti el,hogy ki kerül be a ménesbe és ki nem,mégpedig úgy,hogy a fiatal csikóknak át kell ugornia egy tüzes kört oda-vissza.Kicsit értékeny.Ő felel minden tűzértvagy folyékony láváért.

 

Különlegessége: Az,hogy amikor sétál gőzölög utánna a talaj,és hogy bele tud olvadni a tűzbe

 

 

 

 

 

Szél unikornis:

 

A szél unikornis képez minden szelet.Róla tudni a szu.jpglegkevesebbet.De amikor Lyria a kis Onchao-val volt terhes egy felhőn segített eljuttatni őt a barlangba.A szarva segítségével bármekkora vihart orkánt vagy szelet tud képezni.

 

Különlegessége: Az,hogy a végtagjai átlátszóak,vagy halvanyak